top of page

Een beetje trots :-)

Het zijn turbulente tijden, en in deze tijden is het fijn om een beetje goed nieuws te krijgen. Nu zijn awards niet bedoeld om mijn ego te strelen, ik fotografeer toch wel wat ik wil en hoe ik het wil. Maar het is vooral heel fijn om mensen even aan het voelen te krijgen. En de emoties die ik probeer te vangen in mijn fotografie varieert van gevoelig, tot rauw, puur en echt, van sentimenteel en emotioneel, maar ook van humor!

Daarom ben ik zo trots dat deze foto's een master award hebben gehaald in de laatste ronde!

Zoals altijd zijn al mijn trouw foto's ongeposeerd, dus ook deze. Tijdens het aantrekken van de jurk kon ik het niet nalaten om dit grapje vast te leggen zonder dat de bruid het door had uiteraard, maar ook de kindjes... hoe geweldig voor het bruidspaar om hun kindjes op deze mooie manier aan de muur te kunnen hangen.

Ja, ik ben een beetje trots. Trots dat ik dit werk mag doen.

Kijk voor alle prachtige foto's op deze site: https://www.de-masters.nl/

Liefs Kim

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page