Boudoir Beleving

Jaren geleden begon ik mijn fotografie avontuur in de model en fashion hoek. Modellen, visagisten en stylisten haalden we bij elkaar om een prachtige serie neer te zetten. Wat een plezier hadden we en wat heb ik genoten! Tijdens dit avontuur kwam ik Naomi Roepers - een top visagiste - tegen. En wij zijn nu 5 jaar later nog steeds vriendinnen.

 

Ik richt me niet op boudoir voor bekendheid. Ik heb twee jonge dochters en het is lastig uitleggen op het schoolplein wat mama doet. Daarom hang ik deze vorm van fotografie niet aan de grote klok. Maar wanneer ik een boudoir opdracht heb, komt de artistieke en creatieve kant in mij naar boven. Kan ik heerlijk spelen met licht en compositite en laat ik daarmee de kracht en kwetsbaarheid van de vrouw zien.

 

Naomi en ik werken zo ontzettend fijn samen, we laten elkaar compleet vrij en genieten samen van het proces en het resultaat. En dat resultaat mag er iedere keer weer zijn." Die stuur ik op naar Vogue!"roep ik dan tegen Naomi. Dat doen we natuurlijk niet want het is strikt vertrouwelijk, maar dan weet je in ieder geval hoe enthousiast wij zijn!

 

Wij hebben er over nagedacht, andere vrouwen om meningen gevraagd, rondgekeken en onderzoek gedaan en wij staan achter het volgende:

Rust, tijd en ruimte zijn essentieel voor het beste resultaat

Je boekt bij ons een beleving. Ten eerste willen we je lekker in de watten leggen. Bij binnenkomst stellen we je op je gemak doordat we twee gezellige en vrolijke dames zijn. Je trekt een warme badjas aan, daar hoort een warme kop thee of verse jus bij, een klein hapje en ach ja... we gooien er ook wat chocola tegenaan. Dan gaat Naomi aan de slag. Ze maakt je op en stylt je haar naar jouw wensen. We zetten wat muziek op en we kletsen gezellig verder. Daarna gaan we samen fotograferen. Ik zeg expres samen, want we moeten elkaar leren kennen. Het begin is altijd onwennig, voor jou, voor mij, maar wel altijd met humor. Op het einde raken we in de flow en komt alles samen in prachtige, vogue waardige beelden van jou. Beelden waar jij als vrouw voor altijd trots op zult zijn. 

 

Meer weten of een beleving boeken? Stuur me gerust even een berichtje!

 

Brilliant Boudoir Beleving

 

6 uur me time!!

 

Lekkere warme badjas

 

Top visagie en haarstyling

 

2 verschillende looks!! Kan jij kiezen? Stoer of teder?

 

2 lingerie wissels 

 

Inclusief uitgebreide lunch 

 

Online privé foto Gallery met password (strikt vertrouwelijk!)

 

Luxe album met bewaardoos (15 spreads/ 30 pgn)

 

30 foto's in kleur en zwart-wit zorgvuldig nabewerkt

 

€1475,-

Contact

© 2020 BY KIM HART FOTOGRAFIE | WAALRE, NOORD BRABANT | INFO@KIMHARTFOTOGRAFIE.NL | 06-46155254

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle