top of page
Wedding moments (8)
storyteller (29)
Kim Rooijackers-9
Synaima en Cees zw-471
Sara en Remco Preview-19
KimRooijackers (50)
KIM ROOIJACKERS (2)
inzendingen februarie 2018 (3)
Kim Rooijackers-13
inzendingen februarie 2018 (22)
Kim Rooijackers-5
kimrooijackers-11
Best of 2018-16
Kim Rooijackers-10
Preview_bruiloft_Megan_Bart-29
Kim Rooijackers-4
Sylvia en Bart preview-53
storyteller (37)
Kim Rooijackers-6
Preview_KimHartFotografie_LobkeenRemco-9
Best of 2018-7
inzendingen februarie 2018 (5)
KimRooijackers (28)
Kim Rooijackers-12
Wedding moments (62)
france-8
KimRooijackers (42)
inzendingen februarie 2018 (40)
Hein en Monique preview-29
Emmy en Teun hoge resolutie zw-430
Sylvia en Bart preview-60
Robin en Marlissa preview-8
kimrooijackers-4
photo-2335211
kimrooijackers-5
Bruiloft Melissa en Rufin-4
storyteller (30)
Best of 2018-20
Bruiloft Linda en Ralf in zwart wit (256
Best of 2018-25
bruiloft corne-49
kids3
kids4
Nick en Sabrina kleur-375
Best of 2018-13
inzendingen februarie 2018 (6)
Best of 2018-24
inzendingen februarie 2018 (7)
inzendingen februarie 2018 (21)
Emmy en Teun hoge resolutie kl-418
KimRooijackers (14)
inzendingen februarie 2018 (34)
Wedding moments (21)
Emmy en Teun hoge resolutie zw-101
photo-2335206
photo-2304536-badged
storyteller (31)
Wedding moments (64)
storyteller (25)
inzendingen februarie 2018 (6)
Synaima en Cees zw-73
Sara en Remco Preview-7
Preview_KimHartFotografie_LobkeenRemco-2
wedding
Sylvia en Bart zw high res-184
fearless-19
Best of 2018-8
tanja

BRUILOFTEN

LET ME TELL YOUR STORY AND SHOW YOUR LOVE

Kim Hart Fotografie staat voor unieke fotografie met ruimte om te zijn wie jullie zijn. Met oog voor de speciale momenten en emoties, die liefdevolle blik en de kleine details.

Het beste omschrijft mijn stijl zich als het vastleggen van jullie mooiste momenten, of dit nu grappige, ontroerende of romantische momenten zijn, Het is heel bijzonder om net die gebeurtenissen te vangen waarbij je de emotie niet alleen ziet, maar het ook voelt. Je dag vliegt voorbij, en soms gaat het een beetje in een waas. Dan ben ik diegene die jullie weer mag terugvoeren naar al die speciale momenten.

"Echte momenten zijn de momenten die je raken"

Een fotograaf kiezen is niet makkelijk. Het is niet tastbaar, je kan het niet aantrekken zoals een jurk. Je kan het niet proeven zoals een taart. En dan moet je ook nog wachten! Maar het is zo ontzettend waardevol om je herinneringen en emoties in beelden terug te zien. Een trouwalbum is vaak het enige tastbare wat overblijft van jullie speciale dag. 

"Een trouwalbum gaat generaties lang mee. Ik lever daarom alleen maar hoogwaardige en professionele albums"

Daarnaast neem ik mijn werk serieus, ik zorg voor de beste apparatuur, ik investeer in coaching en training en ik wil jullie een professionele en persoonlijke beleving laten ervaren, Zo neem ik altijd twee camera's mee en schiet ik tevens op een tweede kaart als back-up, je wilt toch niet iemand die hier laks mee omgaat en jullie foto's kwijt raakt! Verder help ik jullie voor en tijdens de dag met tips en tricks, Ik ben na jullie bruiloft nog weken bezig met selecteren en het stuk voor stuk corrigeren en bewerken van de foto's. Maar het allerbelangrijkste.. ik ben heel even jullie vriendin. Doordat ik er vaak een dag bij ben moet je het gevoel hebben dat jullie jezelf kunnen zijn. En dat gevoel moet wederzijds zijn. Ik kies daarom zorgvuldig wiens dag ik vastleg en heb maar een beperkt aantal bruiloften die ik in een jaar doe

"Ik kom deze dag even dichtbij maar zonder op te vallen en aan het einde voelt het alsof we elkaar al jaren kennen"

Het merendeel van de dag grijp ik niet in. Ik zet wellicht iets aan de kant of ik richt je naar het licht toe, maar verder wil ik gewoon niet opvallen. Ik blend in met de rest en heb een ontspannen, vrolijke en positieve energie om me heen. Tijdens de ceremonie probeer ik zo onopvallend mogelijk te werken maar ik kom soms wel dichtbij, maar gelukkig merken jullie daar helemaal niks van. Ook let ik op de mensen om jullie heen, pinkt er iemand een traantje weg? Ik probeer het te vangen. Tijdens de loveshoot let ik vooral op jullie connectie. Dat ik echte momenten tussen jullie vastleg. Met humor en gewoon relaxed, ik wil dat jullie genieten van je dag en de gasten en niet uren weg zijn. 

"Ik wil dat jullie genieten van je dag en van de gasten en niet uren weg zijn. Ik richt me vooral op echte en ongeposeerde momenten"

 Naast een prachtig album krijgen jullie ook een zeer bijzondere slideshow met jullie hoogtepunten binnen twee weken na jullie trouwdag. Voor mij een mooi moment. Door duizenden foto's gaan om net die foto's eruit te halen en achter elkaar te zetten die jullie dag omschrijft.. soms best emotioneel.. Kijk gerust op mijn Facebook pagina om te zien hoe dit eruit ziet! Daar kan je ook zien hoe ik een hele bruiloft fotografeer

 

Heb je nog vragen? Je mag me mailen, bellen of kom gezellig kennis maken! ​ ​Wil jij een overzicht van mijn pakketten en albums? Kijk op mijn kopjes: Tarieven en Albums

Kan je niet wachten dan stuur me gerust een berichtje op 06-46155254 of via het contact formulier

bottom of page