top of page
luus album
luus album-4
luus album-2
luus album-6
luus album-3
luus album-5
Anker 1

ALBUMS

LET ME TELL YOUR STORY AND SHOW YOUR LOVE

Bij een Moment in Time shoot zit een mooi klein en fotoalbum inbegrepen (let op deze is zonder embossing - naam op voorkant). Bij The Real Deal shoot krijg je een luxe versie inclusief naam van jullie familie. Ik bied jullie graag deze handgemaakte fotoalbums aan speciaal ontworpen en alleen toegankelijk voor de professionele fotograaf.

 

Hoe speciaal is het om te weten dat een album generaties bewaard en bekeken zal worden. Te vaak laten we onze foto's op de computer staan en doen we er niks mee. Deze ervaring moet gewoon geprint en op een mooie manier bewaard worden.

Ik heb een collectie gemaakt die te zien is op deze site (neem anders een kijkje bij het kopje bruiloften-albums). Prachtige producten die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige materialen en kleuren. In plaats van karton wordt er tussen de fotobladen pvc gebruikt. Dit houdt de pagina's kaarsrecht, voorkomt het krom trekken, ook op langere termijn. Je foto's worden gedrukt op Fujifilm papier. In mijn pakket is er keuze uit kunstleder of linnen (in allerlei kleuren) en altijd inclusief embossing (naam) op de voorkant. 

Voor eventuele uitbreiding in het aantal spreads (1 spread zijn 2 pagina's) of het upgraden naar echt leer, een extra regel op de voorzijde van je album of een eigen ontworpen logo, zijn extra kosten aan verbonden. 

Alle albums zijn te bestellen in diverse formaten. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

bottom of page