top of page
IMG_E7899
kim hart (1) - kopie
my girls-23
met de meisjes-2
DSCF9212
nikon ons-168
familykleurvs2-11
kim hart (16)
moi-2
my girls-35
kim hart (14)
DSC00166 (2)
toscane 2017-35
toscane 2017-54
kim hart (4) - kopie
Kim Hart Photography 2 (1)
familykleurvs2-8
nikon ons-147
sunset-13

Over mij

Samen met mijn twee dochters woon ik in Waalre, Noord-Brabant, Wij houden van de natuur en avontuur en zijn dan ook enorm dankbaar dat ons huisje dicht bij het bos staat. Daar struint onze inmiddels bejaarde poes Beertje ook rond.

We gaan graag op vakantie en dan het liefst naar Italië of Griekenland... ik ben stiekem best wel romantisch. Mijn verste reis is Nieuw Zeeland geweest, wat een fantastische reis was dat en echt een land waar je een keer moet zijn geweest. 

Wie ik ben? Ik ben maar een kleine dwerg van 1,57 cm die op bruiloften daarom altijd op sneakers met ingebouwde hakken loopt. Ik hou ontzettend van slapen maar dat zit er sinds de kids niet echt meer in dus ik begin de dag niet zonder koffie (daar maak je mij erg gelukkig mee).  Verder ben ik super ondernemend en ga altijd uit van het positieve. Daarbij hou ik van het leven en de mensen om mij heen. Waar ik ook van hou is chocola (die moet er gewoon tussen ook al slaat het nergens op). Ik ben altijd op tijd, veelal veel te vroeg. Ook voel ik mensen en momenten aan wat het fotograferen van speciale momenten makkelijker maakt, en ik probeer altijd naar mijn hart te luisteren.

En dat laatste brengt me op het volgende.. Je vraagt je wellicht af waar komt die naam Kim Hart nou vandaan? Dat zit als volgt: mijn meisjesnaam is Kim den Hartog. Daarnaast fotografeer ik oprecht op gevoel, dus vanuit mijn hart, en zo is deze naam tot stand gekomen.

Wil je meer weten? Je kan me altijd volgen op mijn blog waar ik naast mijn fotografie ook regelmatig iets persoonlijks deel. Of kom gerust een bakje koffie drinken.. en ja thee heb ik ook ;-) 

Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt van wie ik ben! 

Liefs Kim

bottom of page