top of page
album-23
album-21
album-13
album-19
album-11
album-12
album-16
album
album-3
album mini
album-4
album-5
album-6
Anker 1

ALBUMS

LET ME TELL YOUR STORY AND SHOW YOUR LOVE

Ik bied jullie graag handgemaakte fotoalbums aan speciaal ontworpen en alleen toegankelijk voor de professionele fotograaf.

 

Hoe gaaf is het om jullie super trots met een album hier weg te zien lopen. Trouwfoto's verdienen het namelijk om op een mooie manier afgeleverd te worden. 

Ik heb een collectie gemaakt die te zien is op deze site. Prachtige producten die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige materialen en kleuren. In plaats van karton wordt er tussen de fotobladen pvc gebruikt. Dit houdt de pagina's kaarsrecht, voorkomt het krom trekken, ook op langere termijn. Je foto's worden gedrukt op Fujifilm papier. In mijn standaard pakketten is er keuze uit kunstleder of linnen en altijd inclusief embossing (jullie naam) op de voorkant. 

Voor eventuele uitbreiding in het aantal spreads (1 spread zijn 2 pagina's) of het upgraden naar echt leer, een extra regel op de voorzijde van je album of een eigen ontworpen logo, zijn extra kosten aan verbonden. 

Alle albums zijn te bestellen in diverse formaten, van grote huwelijksalbums tot bijbehorende ouderalbums. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

bottom of page