top of page

Liefde die handjes en voetjes krijgt

05-05-2017 Mijn eerste destination wedding in Spanje! Om eerlijk te zijn, ik was zo vreselijk zenuwachtig! Het was mijn eerste jaar als trouwfotograaf en toen ik voorstelde aan Bo en Frank of ze mij in gedachten wouden houden als hun trouwfotograaf, had ik nooit gedacht dat ik ook daadwerkelijk mee zou gaan! Het was hard werken, tropische temperaturen, pittige lichtomstandigheden en het heel graag, heel goed willen doen.


Maar gelukkig had ik Bo en Frank! Niet alleen twee prachtige mensen van buiten, maar nog mooier van binnen... en samen hebben we er een 'fotografisch' avontuur op zitten.


Van hun bruiloft in Spanje, van het vastleggen van de zwangerschap naar de geboorte van de lieve Lauren!


Het beste compliment wat ik als fotograaf kan krijgen, is wanneer ik opnieuw gevraagd wordt om te komen fotograferen, en de afgelopen twee jaar, ben ik regelmatig getuige geweest van liefde die handjes en voetjes heeft gekregen.


Ik ben een mensen fotograaf, een momenten fotograaf, het vastleggen van tijdloze foto's, voor en van generaties.... yup ik mag mijzelf oprecht een gelukkig mens noemen!


Bo en Frank, dank jullie wel voor het vertrouwen en ik hoop tot de volgende keer!Kommentare


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page