top of page

Jury Bruidsfoto Award

Al enige tijd terug kreeg ik het leuke telefoontje of ik in de Jury van de Bruidsfoto Awards wou deelnemen, en uiteraard heb ik ja gezegd.


Het doel van de Bruidsfoto Award

De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland en België.

Genomineerden, eervolle vermeldingen en winnaars van de Bruidsfoto Award komen allen op verschillende momenten in het jaar via relevante media (regionaal en landelijk) onder de aandacht van aanstaande bruidsparen.

De Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing waar professionele bruidsfotografen hun foto's voor kunnen inzenden. De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.


Om te worden gevraagd deel te nemen als jury lid vind ik een enorme eer en ik kan niet wachten tot de winnaars bekend worden gemaakt en uiteraard hopen we dit jaar op een live prijsuitreiking!


Neem gerust een kijkje op de site en stem op jou favoriete foto.


Liefs Kim
Commentaires


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page