top of page

Win een diner check t.w.v. 50,- euro

Een actie! Dat is daar nog niet eerder aan heb gedacht! Eigenlijk heb ik het niet eens echt nodig want het gaat al erg goed, maar de laatste paar plekjes zou ik toch graag gevuld zien worden! Dat geeft rust in het hoofd zeg maar.

Dus ik ben iets nieuws gaan doen, ik heb een online magazine gemaakt voor toekomstige bruidsparen! Het zit vol met uileg over mijn werkwijze en unieke stijl, een voorbeeld van een bruiloft en enkele tips en tricks.

En dat bracht me op een leuk idee! Mocht je iemand bij mij aanbrengen, en ze hebben geboekt, dan krijg jij van mij een diner bon ter waarde van 50,- euro! Leuk he! Eigenlijk een win/win actie.

Dus! Spread the love!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page