top of page

2e Masters Award!!!

Waar ik twee weken geleden nog een blog schreef over mijn eerste gewonnen Masters Award, viel ik van mijn stoel door het nieuws dat ik er wederom één heb mogen winnen (ok, ook een beetje vanwege de extreme hitte op zolder maar dat even terzijde).

Wat nu eigenlijk een Masters Award is staat uitgelegd in mijn vorige blog. Maar daarin heb ik niet de link gezet naar de volledige collectie.. ga echt even kijken! Dan weet je wat trouwfotografie betekend voor iemand dit met heel veel passie doet.

Jezelf een master noemen is iets wat mij niet makkelijk ligt. Vooral vanwege het feit dat ik voor mijn gevoel nog een compleet groentje ben in trouwfotografie land. Dit is pas mijn tweede seizoen waarin ik fulltime bezig ben met bruiloften. Eind 2016 heb ik mee mogen lopen met een hele dierbare vriendin om te kijken of dit iets was voor mij. En daar ben ik haar nog steeds enorm dankbaar voor. In 2017 heb ik simpelweg heel hard gewerkt: enorm veel lange dagen voor lage tarieven om ervaring op te doen en een portfolio op te bouwen en daarbij de eer gehad om mee te mogen gaan als second shooter bij Corné de Rijke van Corné Photography (https://www.cornephotography.nl/) waar ik enorm veel heb geleerd.

Deze foto is gemaakt op de bruiloft van een super goede vriendin. En tevens een wijze les geweest dat ik liever niet de ceremonie fotografeer van iemand die mij zo dierbaar is. Ik was namelijk veel zenuwachtiger dan normaal. Want wat als het nu fout gaat? Die angst heb ik stiekem iedere keer wel een klein beetje, maar dat zit hem in ervaring en een stukje persoonlijkheid. Dat vind ik normaal ook helemaal niet erg, want ik ben het meest gefocussed wanneer ik gezonde spanningen heb. Maar dit keer was het dus extremer.

Ik ga niet uitleggen doe deze foto is gemaakt :-) Wel vertel ik er bij dat hij zonder truukjes van mijn kant is gemaakt. Ik zag iets, en dat wou ik vastleggen. En zo werk ik. Heel simpel eigenlijk. Ik ben benieuwd wat jullie zien :-)

Nou, laten we hopen dat we deze vibe vast kunnen houden en dat er de komende jaren nog een aantal bij komen!

Liefs,

Kim

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page