top of page

Prioriteiten :-)

Als ondernemer krijg je ook met afwijzing te maken. Hoe goed je ook je best doet, hoe veel je ook investeert, hoe hard je ook werkt... soms krijg je nu eenmaal: Sorry, we hebben toch voor een ander gekozen.

En natuurlijk snap je dat, en blijf je altijd vriendelijk.. maar diep van binnen baal je. Om eerlijk te zijn mopper ik dan even flink tegen mijn man, ga ik slapen, en sta ik enthousiast weer op.

Want het is makkelijk om te vergeten wat je wel allemaal hebt bereikt.. en wanneer je alles relativeert gaat het principe maar om 1 ding.. mijn gezin.. mijn meiden.

Noor is deze week al weer 2 geworden en wat een heerlijke boef is het. Ik krijg mijn nachten weer terug, zit heerlijk in mijn vel en kan gewoon niet lang stilstaan bij teleurstellingen. Het ligt in mijn aard om vooruit te kijken, en wanneer iets toch niet blijkt te werken, dan neem ik mijn verlies en richt mijn energie op iets nieuws.

Zoals ik al eerder heb geschreven wil ik ontzettend graag andere fotografen coachen, daarom geef ik voortaan Boudoir workshops en bied ik persoonlijke mentoring aan. Na lang nagedacht te hebben, heb ik besloten dit niet apart onder "Kim Rooijackers" te zetten, maar gewoon onder mijn huidige naam Kim Hart Fotografie.

Vrijdag heb ik weer een Boudoir workshop, dit maal 1-op-1, om mijn cursist alle aandacht te geven die ze verdiend. Om haar te leren kennen, om te weten wat ze wilt en waarom ze doet wat ze doet. En om samen aan een mooi portfolio te werken.

Ik ben trots op mijn Boudoir fotografie en vind het onwijs jammer dat ik alle mooie sessies niet kan en mag delen, uiteraard vanwege privacy redenen. Maar hoe bijzonder is het wanneer een dame onzeker binnen komt om vervolgens vol verbazing over haarzelf weer te zien vertrekken. Ik voel me altijd weer nederig wanneer ik dit voor elkaar krijg en besef me sinds kort dat dit een hele mooie gave is die ik heb gekregen. Ik voel me namelijk helemaal in dienst staan van de ander, ik doe dit niet voor mezelf, ik mag iemand laten zien hoe prachtig ze is.. wauw..

Om een lang verhaal kort te maken (alsof dat mij ooit lukt :-)

), neem eens een kijkje op https://www.kimhartfotografie.nl/voorfotografen mocht je interesse hebben in een workshop.

Op naar een nieuwe week! En ik hoor de vogeltjes al fluiten!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page