top of page

Don't you just love a man in suit?

Kijk... om heel eerlijk te zijn gaat de meeste aandacht op een bruiloft toch uit naar de bruid. Het is haar grote dag, de dag waar ze misschien al wel van droomde sinds ze klein meisje is. Een mooie jurk, prachtige locatie en oh ja haar prins op het witte paard.. ook niet geheel onbelangrijk.

Ik draai daarom veel om de bruid heen als trouwfotograaf om die prachtige momenten te kunnen vangen. Ook vind ik het belangrijk om haar zo goed mogelijk op de foto te zetten, zodat ze later kan laten zien hoe mooi ze er uit zag.

Maar dan.. zijn er ook van die mannen.. in hun mooie pakken.. die gewoon heel goed op de foto blijven plakken!

En dan gaat mijn portret/fashion mind toch jeuken.. ik moet en zal daar een foto van maken. Dat lukt niet altijd want het exemplaar moet ook een beetje mee willen werken.. maar wat vind ik het toch gaaf wanneer het is gelukt. En zeg nou zelf dames, dat is toch helemaal niet zo erg om te hebben!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page