top of page

Mijn eerste bruidsfoto award!

Wat een mooi nieuws! Ik heb zowaar een Wedisson award (http://wedisson.com/best-photography-gallery/31) gewonnen! Dit is een internationale jury die uit de hele wereld de beste trouwfoto's uitkiest! Mijn hart sloeg een slag over toen ik het bericht kreeg dat ik er een award had gewonnen.

Stiekem ben ik gewoon ontzettend trots. Ik had als doel om in mijn eerste jaar als trouwfotograaf een award te winnen en nooit verwacht dat dit ook zal lukken. Ik voel me oprecht dankbaar voor alles wat ik het laatste jaar heb bereikt.. Op naar een nieuw jaar met leuke bruidsparen en wie weet nog een award winnen en zo mijn internationale bekendheid te vergroten!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page