top of page

Romantisch Rotterdam

Onderweg vanuit het kleine Aalst-Waalre naar het (in mijn ogen) ruige Rotterdam, voor de bruiloft van Eliza en Behr. Ik heb Eliza en Behr pas ontmoet een weekje voor de bruiloft, en ik moet meteen zeggen; OMG wat een lieve lieve mensen! Ik kon echt niet wachten om hun grote dag vast te mogen leggen.

Uiteraard veel te vroeg aangekomen in het Koetshuis, ben ik alvast begonnen met details van de locatie vast te leggen. Dit is iets wat ik heel graag doe, en (naast het feit dat ik niet in de file terecht wil komen) de reden dat ik altijd te vroeg ben. Ik kan op mijn gemak rondlopen, kijken hoe het licht valt, en de mooie details vast leggen.

En daar was Behr, druk bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. Het duurde een half uur voor hij door had dat ik er was, zo zenuwachtig was hij. Maar het leverde wel leuke beelden op.

En dan dat moment, Eliza met haar papa lopend over de rode loper, die vol lag met prachtige rozenblaadjes.. kippenvel! En meteen mijn meest favoriete foto van de bruiloft gemaakt. Papa keek Behr eens even goed in de ogen aan! En gaf de hand van zijn dochter weg. Ik krijg er stiekem nog steeds tranen van. Hoe romantisch en bijzonder een trouwdag is.

Het sprookje ging gelukkig verder, een prachtige liefdevolle dienst vol met mooie momenten. Ik zie de gasten nog vreemd kijken terwijl ik daar op de grond lig met mijn camera's om dat ene shot van achteren vast te kunnen leggen. En daarna gingen we Rotterdam in.

Weer een beetje nerveus vanwege het tijdstip. In december gaat de zon rap onder, maar wat een geluk! Een laagstaand zonnetje over het water zorgt voor zulke romantische plaatjes. Wat zijn we blij met het resultaat die zo goed de liefde van dit stel heeft gevangen.

Na een FANTASTISCH feest, met jawel helemaal mijn muziek, rij is s'avonds laat moe maar extreem voldaan weer naar huis. Uiteindelijk lig ik pas ruim na middernacht in bed, want ik moet toch even kijken of het is gelukt.. En dat is het.. Geluk

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page