top of page

Wanneer je werk meer is dan werk...

Mijn laatste Newborn shoot. Regelmatig krijg ik bericht van mijn lieve bruiden, dat ze in verwachting zijn en of ik de kleine wil vast komen leggen. En dan voel ik het... mijn werk is niet alleen maar mijn werk. Het is niet zomaar een hobby. Het is niet eens een gevoel van passie...


Het is leven.


Mijn werk is voor mij mijn leven. Ik stop er alles in wat ik heb, wie ik ben, hoe ik me voel. Ik probeer met iedere ziel die ik op de foto zet even contact te maken. Echt contact. Ze echt zien, en dan zeg ik even hallo. Leuk dat onze paden zich kruisen.


Mijn camera geeft mij rust. Mijn camera en het vastleggen van momenten en liefde, van alledaagse handelingen en geluk, van jong en oud, het geeft mij innerlijke rust.


Veel mensen zijn zoekende, ik ook, dat maakt ons nu eenmaal menselijk. En toch is het cliché waar, we vinden onszelf alleen maar in onszelf. En wanneer je in de pure ogen van een baby of klein kind kijkt, dan zie je het. De simpelheid, hoe we allemaal geboren worden. In licht en liefde.


Dus mijn werk? Is veel meer dan mijn werk. Het is liefde. Het is leven.


Dank je wel Tugba en Tom, voor jullie vertrouwen, jullie openheid, warmte en steun.


En jezus wat een geweldig kind hebben jullie :-)


Comments


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page