top of page

Kids & Cake

Één van de tradities tijdens een bruiloft, is het aansnijden van de taart. Als fotograaf vind ik dat altijd een leuk moment, omdat het vaak betekent dat ik een heerlijk stuk suiker naar binnen mag werken en ik er weer tegen aan kan.

Wat mij echter opvalt wanneer ik met mede fotografen aan het praten ben, is dat het taart moment vastleggen vaak als saai gevonden wordt. En ik kan me voorstellen, wanneer je al 50 keer een taart scene hebt gezien, dat je denkt: pfffff...

Maar zelf vind ik ze juist heel erg leuk om te doen. Ok, ik worstel dan wel met de taart goed op de foto te zetten, maar daarom ben ik ook geen food fotograaf geworden. Nee, waar ik op let zijn; jawel... kinderen. Ik heb altijd pas in de gaten hoeveel kinderen er op een bruiloft zijn, wanneer de taart tevoorschijn komt.

En tja kinderen en geduld hebben is natuurlijk een lastige combinatie. Dus wat krijg je dan: onderstaande gezichtsuitdrukkingen. Heerlijk voor mij als fotograaf om vast te leggen. Want wat ik het liefste doe als fotograaf, is juist die momenten te vangen die je iets vertellen, je iets laten voelen. En iedere ouder herkent deze gezichtsuitdrukkingen.

Dus grinnik ik van achter mijn camera en vergeet ik bijna het bruidspaar op de foto te zetten.

Kids, Cakes & Weddings... I love it!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page