top of page

Leuke publicaties

Oh oh oh wat is het al weer te lang geleden dat ik mijn blog bij heb gehouden.. de reden? Heel druk met bruiloften, mijn nieuwe samenwerking met Elyse van Knapsels (daarover later meer), en mijn gezinnetje. En ondanks dat ik nog steeds heel veel moet doen, wou ik toch even een stukje laten zien omtrent een paar leuke publicaties!

31 augustus ben ik uitverkozen tot 1 van de beste bruidsfotografen uit Eindhoven en omgeving door Zankyou! En daar ben ik toch wel heel trots op. Wil je het hele artikel lezen, kijk dan verder op: https://www.zankyou.nl/p/de-beste-bruidsfotografen-uit-eindhoven-en-omgeving

Daarnaast kreeg ik een berichtje van Koonings! Dat de foto's van Bo en Frank van mijn Destination Wedding uit Spanje er in staat met een leuk verhaal! Wat heb ik genoten van deze bruiloft en ik ben heel blij voor hun dat ze nu nog een extra aandenken hebben!

Wil je nu op de hoogte blijven van mijn verhalen? Of zien hoe mijn prachtige slideshows er uit zien? Volg me dan op Facebook: https://www.facebook.com/kimhartfotografie.nl/

Oh, en vergeet dan niet meteen even mijn pagina te liken ;-)

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page