top of page

Fotofabriek album test

Ik kreeg een hele leuke mail deze maand, of ik voor Fotofabriek (www.fotofabriek.nl) een hardcover A4 fotoboek wou testen. Deze vraag kwam op een moment dat ik naar een hele heftige foto keek en wist, ik moet een album maken. Deze afgelopen periode... 2020... is niet makkelijk geweest, het album wat ik heb gemaakt, zal een van de aangrijpendste ooit zijn en ik ben heel dankbaar dat deze vraag kwam zodat ik nu dit prachtige, dierbare album heb. Voor mijzelf, en voor mijn dochters.

Corona, we hebben het allemaal mee mogen maken. En iedereen heeft deze tijd op zijn of haar eigen manier mogen ervaren, de een heftig, de ander minder heftig, maar hoe dan ook een periode die niemand snel zal vergeten.

Dit is de eerste keer dat ik hier over vertel, maar in 2020 ben ik gescheiden, we hebben de scheidingspapieren getekend op het moment van lockdown, op het moment dat we vooral heel erg bang waren, bang omdat mijn schoonmoeder Corona had. Mijn dochters mochten haar niet knuffelen, niet dichtbij komen, en deze foto hierboven geeft aan hoe moeilijk dit was. Oma was ziek, en niet een beetje ziek, maar heel ziek. Toen Corona net bekend was, lachten we er een beetje om, maar dat zal ik niet snel meer doen. Ik ben dankbaar, dat mijn schoonmoeder zo sterk en positief is, dat ze het gered heeft en dat ze hier bij ons is.

Vlak voor de Corona periode uitbrak, vierde mijn jongste dochter Noor haar vierde verjaardag in maart, dit kon nog net samen met iedereen, en mijn oudste dochter Sam heeft haar achtste verjaardag gevierd net na de Corona periode in juni, de periode hiertussen heb ik gefotografeerd en in dit prachtig boek verwerkt.

Fotofabriek is een hele fijne site, ik maak en bestel daar vaak mijn familie albums, doordat ik zo veel foto's van mijn meiden maak, wil ik een album site die snel, makkelijk en van goede kwaliteit is, en niet al te duur. Fotofabriek een hele fijne uitkomst. Je gaat naar hun site, je klikt op https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/ en je kan kiezen uit twee opties: Online editor of Offline software. Ik heb de online versie geprobeerd omdat ik niet zo veel tijd had en het snel klaar wou hebben.

Het is zo makkelijk! Ik had van te voren alle foto's die ik wou al klaargezet in een mapje, en heb het automatisch laten vullen. Een beetje schuiven met de foto's en voila! Klaar! De site is super duidelijk en de levertijd erg snel. Maar het allerbelangrijkste? Het eindproduct! En die heb ik laten testen door mijn meiden! Foto's vertellen meer dan woorden toch?

Dank je wel Fotofabriek, ik kan jullie van harte aanbevelen aan iedereen die een album wilt bestellen. En mijn boodschap? Doe alsjeblieft iets met al je foto's, laat ze niet op een computer staan maar print!! Ze hebben bij Fotofabriek zo veel leuke dingen! Een aanrader is dan ook echt om een foto in het groot af te drukken en dat kan hier: https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/

Leuk voor in mijn nieuwe huis waar ik volgende week de sleutel van krijg! Nu nog kiezen welke foto :-)

Op naar een nieuw avontuur. Op naar een nieuw fotoboek!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page