top of page

Newborn Shoot

Jullie lieve kleine baby, jullie wonder... Ik weet hoe graag iedere ouder dat moment wilt vastleggen. Die kleine wiebel teentjes, of wanneer dat vuistje je vinger vind en niet meer loslaat. Die prachtige open blik waarin je simpelweg verdrinkt. Wanneer de uren lijken te verdwijnen en je niks anders hebt gedaan dan staren.

Ik heb inmiddels al heel wat wondertjes mogen vastleggen en het is iedere keer weer een feestje. Ten eerste omdat ik een excuus heb om beschuit met muisjes te mogen eten. Ten tweede omdat je in een ruimte gevuld met liefde komt. En ten slotte omdat je weet dat er met zo veel plezier naar de foto's wordt gekeken.

Wel doe ik het ietsjes anders... ik fotografeer baby's pas vanaf 6 weken oud. Dan zijn de ouders weer wat meer gewend, zit er meer ritme in de dag, en de kleine is ook meer 'wakker' en laat zijn karaktertje meer zien.

Dus lijkt dit je leuk? Of wil je dit cadeau doen aan vrienden of familie? Dan heb ik hieronder een voorbeeld van mijn laatste shoot.

Een shoot heb je al vanaf 1 uur fotografie met 20 bewerkte foto's op een online gallery, te downloaden in hoge resolutie voor maar 200,- euro. Of je neemt wat meer tijd (2 uur) zodat je ook het badder momentje vast kan leggen, inclusief een mini-album, 50 foto's, voor maar 350,- euro.

Deel gerust dit bericht of tag iemand die dit wel zal willen!!

Liefs Kim

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page