top of page

TOP TEN WEDDING PHOTOGRAPHER

Ok......

Geen idee waarom ik er zo lang mee heb gewacht...

Maar ik ben gewoon uitgeroepen tot de top tien beste trouwfotografen van de Benelux door de Masters of Wedding photography. Ik kan het eigenlijk niet zo goed geloven.. maar daar sta ik dan. Tussen al deze geweldige andere fotografen.

2017, het jaar waarin ik besloot het roer om te gooien. Waar ik op zoek ging naar voorbeelden en daar fotografen tegenkwam die ik zo bewonderde. Dat ik echt niet wist hoe moeilijk trouwfotografie zou zijn. Alle lichtomstandigheden, de momenten, het belang van zo een dag. Dat ik dit zou kunnen en belangrijker, dat het mij zo veel terug zou geven, had ik nooit durven dromen.

Maar soms... ach heel soms, komen dromen uit.

Tenslotte nog het bericht dat ik een Fearless award heb gewonnen. Ik hoef niet meer uit te leggen hoe bijzonder dat is. Maar deze foto. Is het meest dierbare uit al mijn foto's.

Lieve Jan, ik weet het, je geliefden weten het, maar nu weet iedereen het. Jij zult nooit vergeten worden.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page