top of page

Een wolk van een baby

De afgelopen tijd heb ik een aantal heerlijke newborn shoots mogen doen bij lieve gezinnen. En wat een geweldige baan heb ik toch! Wat is er nou mooier dan pasgeboren liefde vast te mogen leggen?

Zoals ik al eerder omschreef, leg ik het liefste een gezinnetje vast zoals het echt is. Ik plan niks, zet geen kindjes in mandjes, of push iemand om iets te doen wat ze niet willen. Alles gaat op gevoel. Ik merk meteen wanneer iets niet lekker gaat, of het kindje het niet leuk vind, of de ouders, en dan stop ik. Drinken we samen een bakje koffie en laat ik het los.

Daarom neem ik ook rustig de tijd. Niks overhaasten. Gewoon zien hoe het loopt.

Het bad ritueel vind ik zo leuk, het blijft een gehannes (ok die doe ik dus een beetje voor mezelf, ik vind dat gestuntel zo leuk). Maar het kroelen op de bank of in bed, net waar het licht mooi is, is ook genieten.

Maar om heeeeeel eerlijk te zijn... doe ik het voor de beschuit met muisjes!

Dus ken jij iemand die een heerlijke newborn shoot verdiend? Het is echt een geweldig cadeau om te geven en ik heb hier leuke bonnen voor. Dan stuur ze gerust mijn website door! En wil je dit nu voor jezelf en je kleintje? Neem dan op tijd contact op! Meestal plan ik de shoot vanaf 6 weken na de geboorte in. Dan hebben jullie al echt contact samen en jullie kleintje al een heus karaktertje!

Geniet van deze wolk van een baby!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page