top of page

Day in the Life

Ik heb altijd mijn oude back-up camera op het dressoir liggen.. en gisteren na het eten zag ik een leuk momentje.. Kinderen die een toetje eten, en dan vooral een 2-jarige, zijn gewoon zo ontzettend schattig :-)

tja en dan begin ik gewoon te fotograferen.. wat maakt het uit dat het licht niet op zn best is, of de kamer een zooi, of de outfits niet perfect? Daar gaat het toch juist om! Dat het echt is? Althans voor mij..

Zo ook op een middag toen het enorm hard aan het regenen was.. ik wil naar buiten mama.. ok!! En dan neem ik hde cameraook maar gewoon mee. Heerlijk om vast te leggen rennende kids in de regen!

Ik heb altijd al met veel liefde gezinnen gefotografeerd, het liefste lekker buiten.. rennend en spelend.

Maar ook thuis gebeurt er zo veel. Al die rituelen die bij een gezin hoort.. de veiligheid en huiselijkheid van een thuis.

Daarom ga ik mij de komende tijd weer meer richten op gezinnen.. of dat nu pasgeboren baby's zijn die een badje en een knuffel krijgen, of gezinnen die een bedtijd verhaaltje aan het voorlezen zijn.. het lijkt mij heerlijk om vast te leggen!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Liefs Kim

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page