top of page

Bruiloft met een 'Touch of Glamour'

15 juli 2017 was de grote dag voor Emmy en Teun. Bewapend met mijn camera's en veel goede zin vertrok ik naar het ouderlijk huis van Emmy in 's-Heerenberg.

De wolken trokken weg, een stralende bruid begroet mij, en een adembenemende jurk hing aan de wijnranken. Ben ik in Toscane, dacht ik even... nee, nee gewoon in Holland. Ken je dat gevoel? Dat je mensen ontmoet en denkt.. wauw? Nou ja, dat gevoel had ik een beetje.. dat vind ik helemaal niet erg.. want dat betekend meestal veel goeds.. en deze keer was het niet anders.

Lief, gezellig en goedlachs omschrijft voor mij dit bruidspaar, optimistisch en zorgzaam en met een tikkeltje glamour 😉

Maar toch zijn we deze dag ook geschrokken.. het is niet iedere dag dat de ambulance moet komen tijdens een bruiloft, maar helaas ging het eventjes mis.. Ik weet dat groepsfoto's soms vervelend zijn, maar om nu een epileptische aanval te krijgen was wel erg drastisch hoor 😉 Wat een opluchting toen het weer beter ging en we toch de dag nog stralend hebben kunnen voortzetten.

Want deze familie is hecht, sterk, positief en warm, en het is dit gevoel wat we allemaal onthouden en ons bij zal blijven, aan deze dag.

Wil je meer zien van mijn bruiloften en de prachtige slideshows die ik maak? Kijk dan even op mijn facebook pagina! (oh en vergeet niet even te liken! :-) ) https://www.facebook.com/kimhartfotografie.nl/

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page