top of page

Sunny Loveshoot

Wat een heerlijke avonden zijn het weer. De lentelucht, de vogels die fluiten en overvliegen met takjes voor hun nest, de bijen die weer zoemen. Ja, voor mij is de lente toch echt mijn favoriete seizoen. Maar ik heb dan ook echt enorm veel last van een winterdip. Ik kom er

s'ochtends niet uit, heb echt koffie nodig en ervaar serieuze opstart problemen.

Enfin, ik dwaal een beetje af. Lente. Tijd voor heerlijke romantische loveshoots. Ik kan daar zo vrolijk van worden! Het liefste spreek ik net rond etenstijd af en gaan we gezamenlijk het bos in. Ik woon op 5 minuten lopen van het prachtige bos in Waalre dus het is voor mij dubbel feest. En een heerlijke avond wandeling EN mijn passie uit mogen voeren, nml romantische foto's maken!

Dus ook deze keer. En dan komt dit stel binnen wandelen. OMG! Wat een prachtig en lief stel zijn ze samen. En wat een geweldige outfits! Tja dan zijn die foto's echt zo gelukt hoor. Ik combineer dichtbij met veraf, spontaan met romantisch en maak gebruik van de prachtige omgeving en het liefste een mooie lente avond lucht!

Romantiek verzekerd!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page