top of page
Preview_bruiloft_Megan_Bart-17
Best of 2018 (2)
Kim Rooijackers-9
kim rooijackers-43
Kim-Rooijackers-r49
Ronald en Sandra preview
Sylvia en Bart kleur-36
5
https___www.kimhartfotografie

Trouwfotograaf Eindhoven

Jullie trouwdag is een van de belangrijkste dagen van je leven. Belangrijk is dan ook dat je altijd terug kunt kijken op deze prachtige dag. Als award winning trouwfotograaf in Eindhoven zorg ik ervoor dat alle emotionele en mooie momenten op je bruiloft goed vastgelegd worden. Het liefst maak ik foto’s waarop je de emotie niet alleen kunt zien, maar waardoor je de emotie echt weer opnieuw ervaart. Zo kun je de mooiste dag van je leven steeds opnieuw beleven. Gedurende jullie trouwdag heb ik mijn camera steeds paraat om ongeposeerde foto’s te maken. Dat zijn namelijk de foto’s waarop je het meest natuurlijk staat en die je echte emoties vastleggen

Mijn werkwijze als trouwfotograaf in Eindhoven

Als trouwfotograaf in Eindhoven neem ik mijn werk zeer serieus. Ik neem altijd twee camera’s mee en heb eveneens een tweede kaart als back-up. Op die manier kan ik je garanderen dat ik altijd in staat ben om mooie foto’s te maken en dat de foto’s ook niet zomaar verloren kunnen gaan door een technisch probleem of een ongelukje. Ik doe mijn werk onopvallend, maar ik kan soms heel dichtbij komen om de perfecte foto te maken. Daarnaast heb ik ook aandacht voor jullie naasten, waardoor ik ook altijd de emoties van naasten en familieleden goed weet vast te leggen.

 

Ook na jullie trouwdag houd ik me nog een tijd bezig met jullie speciale dag. Als trouwfotograaf in Eindhoven selecteer ik de mooiste foto’s. Binnen twee weken na jullie speciale dag ontvangen jullie een prachtig fotoalbum en een slideshow met daarin alle hoogtepunten van de bruiloft.

Als trouwfotograaf in Eindhoven ben ik even jullie vriendin

Als professioneel fotografe weet ik dat de mooiste foto’s ontstaan wanneer jullie volledig op je gemak zijn. Daarom neem ik ook de tijd om jullie te leren kennen en ga ik op tussen de gasten die aanwezig zijn op jullie bruiloft. Ik probeer als het ware even jullie vriendin te zijn op deze speciale dag. Gedurende de ceremonie merk je amper iets van mijn aanwezigheid. Na afloop verzorg ik een loveshoot, waarbij ik jullie connectie zo goed mogelijk probeer vast te leggen.

https://www.kimhartfotografie.nl/fotografie-valkenswaard

Benieuwd naar mijn werk?

Heb je nog vragen over mijn werkwijze als trouwfotograaf in Eindhoven of en je benieuwd naar wat voor foto’s ik maak? Op mijn facebookpagina vind je voorbeelden van het werk dat ik lever. Daarnaast kun je voor vragen ook altijd contact met me opnemen. Ik vertel je dan graag meer over mijn werkwijze als trouwfotografe.

bottom of page