top of page
Benjamin-104
Benjamin-7
Benjamin-42
Benjamin-84
Benjamin-102
Benjamin-95
photo-2029036
fearless family (9)
newborn
newborn
newborn
newborn
newborn
newborn
newborn
newborn
Selah kleur-16
Selah kleur-23
Selah kleur-30
Selah kleur-35
Selah kleur-48
Selah kleur-68
Selah kleur-76
Selah kleur-77
Lila Kleur-3
Lila Kleur-15
Lila Kleur-7
fearless family (8)
Lila Kleur-8
Lila Kleur-62
Lila Kleur-47
Lila Kleur-73
newborn
photo-2029051
newborn
newborn
Fieke Freek en Nola in kleur-7
DSC_9164-Kopie1
DSC_9480-Kopie1
DSC_9267
DSC_9389
photo-2047796

​​Newborn shoot Eindhoven

De fotografie kent voor mij al lang geen geheimen meer. Ben je op zoek naar een adres voor een newborn shoot in Eindhoven, dan ben je bij mij aan het beste adres. Daarnaast ben ik ook het adres voor fotografie in Valkenswaard en voor een andere fotoshoot in Eindhoven.


Echt een aanrader, een newborn shoot in Eindhoven


Een newborn shoot in Eindhoven is een ervaring op zich. Dat heeft alles te maken met het feit dat ik erg onderscheidend ben ten opzichte van mijn collega-fotografen. Zo fotografeer ik alleen baby’s als ze de leeftijd van zes of zeven weken bereikt hebben en dus nooit jonger. Behalve voor een newborn shoot in Eindhoven, kun je ook bij mij aankloppen op het gebied van trouwfotografie, huis fotografie en familiefotografie. 

Bijzonder om de band tussen de baby en de trotse ouders vast te leggen

Terug naar de newborn shoot in Eindhoven. Heb je gezinsuitbreiding, dan komt er bijzonder veel op je af. Je krijgt te maken met slaapgebrek en went al snel aan het kleine neusje, de handjes en voetjes van jouw zoon of dochter. Je geniet van de heldere blik van jouw baby, het eerste lachje en de intense huilbuien. Je ziet de baby tevreden in slaap vallen. Het zijn allemaal momenten die je graag vast wilt laten leggen. Ik doe dit bijzonder graag en breng dergelijke beelden tijdens een newborn shoot in Eindhoven graag in beeld. Ik vind het heel bijzonder om de band tussen een pasgeboren baby en de ouders te fotograferen. Ik leg de gezichtsuitdrukkingen vast, en die kunnen van seconde tot seconde anders zijn.

Lauren-41.jpg

Ik leg de dingen vast zoals ze echt zijn

Ik ben iemand die de dingen vastlegt zoals ze echt zijn. Dat betekent dat jij jouw baby niet in allerlei poses hoeft te wringen voor het zogenaamde perfecte plaatje. Ik leg de baby en de ouders vast als ze kroelen, knuffelen, als de baby verschoond wordt of als ze in bad gaan. Ik ben een fotograaf die werkt vanuit het hart en de ziel. Ik sta voor beelden die mensen universeel kunnen raken. Ik ben het adres voor bruidsparen die niet van geposeerde foto’s houden en die nadrukkelijk zoeken naar de echte momenten en de echte emoties. Niet voor niets heb ik al verschillende awards gewonnen. Ik ben een fotograaf van emoties en momenten en fotografeer soms heel kleine maar altijd zeer krachtige zaken. 

bottom of page