top of page
Kim Rooijackers-9
6
Best of 2018-10
Tom en Tugba Preview-13
Benjamin-7
Benjamin-42
Benjamin-102
Benjamin-95
newborn
Lila Kleur-62

Fotoshoot Eindhoven

Zoek je een geschikte fotograaf voor een leuke fotoshoot in Eindhoven? Dan kun jij die zoektocht staken want die heb je in mij echt gevonden. Ik ben een zeer veelzijdig fotograaf met oog voor details. Het feit dat ik al verschillende awards heb mogen ontvangen voor mijn werk zegt veel zo niet alles over de kwaliteit die ik kan leveren. Mag ik jou binnenkort vastleggen voor een leuke fotoshoot in Eindhoven?

Een fotoshoot in Eindhoven? Neem dan contact met mij op!

Ik kan je op jouw wenken bedienen als het gaat om een newborn shoot in Eindhoven en ben eveneens specialist in trouwfotografie, huisfotografie en familiefotografie. Voor een fotoshoot in Eindhoven voor jou en jouw baby ben je bij mij ook al altijd op het juiste adres. Het is natuurlijk geweldig om jouw kleine wonder op de gevoelige plaat vast te laten leggen. Het zijn de kleine voetjes, teentjes en de eerste lach en natuurlijk ook de dikke tranen die over de wangen lopen. Het zijn allemaal momenten die je natuurlijk vast wilt laten leggen. Ik kan dat als geen ander voor jou verzorgen tijdens een newborn shoot in Eindhoven.

Ik leg de band tussen de trotse ouders en de baby vast

Ik vind het heerlijk om de band tussen de trotse ouders en de kleine baby en de grote zus vast te leggen. Daarbij is het niet nodig om de baby in allerlei poses te wringen. Ik leg jouw baby vast zoals hij of zij is. Daarbij is het wel goed te weten dat ik de baby fotografeer vanaf een leeftijd van zes, zeven weken. Daarmee onderscheid ik me dus nadrukkelijk van andere fotografen. Ik ben een fotograaf die de dingen vastlegt zoals ze echt zijn. 

kim rooijackers-43.jpg

Je weet dus bij wie je aan moet kloppen!

Ik fotografeer vanuit mijn hart en ziel. Ik streef er naar om beelden te maken die mensen universeel kunnen raken. Zo ben ik ook het adres voor bruidsparen die niet van poseren houden en die zoeken naar een fotograaf die de speciale momenten en emoties op een treffende manier vast weet te leggen. Ik ben trots op de awards die ik ondertussen in de wacht heb weten te slepen. Ik ben iemand met oog voor details. Soms zijn dat heel kleine dingen, die toch ook weer heel krachtig kunnen zijn. Voor de beste fotoshoot in Eindhoven weet je dus bij wie je aan moet kloppen.

bottom of page