top of page

THE HART FOUNDATION

fearlessaward
fearless2
Kim-Rooijackers-r46
1542958371-w2b
Best of 2018-17
Kim Rooijackers-3
photo-2029071
Best of 2018-20
Best of 2018-3

The Hart Foundation is een platform voor ondernemers om te groeien, te leren en te inspireren. Het met zorg opgerichte programma: “The Hart Way” gaat diep in op de kern van onze gedachten, overtuigingen, gevoelens en wensen. Dit doen we in groepsverband zodat iedereen van  en met elkaar kan leren. Tenslotte zijn wij allemaal uniek en heeft iedereen iets te delen.

 

Het doel is dat jij weet wie jij bent, wat jij wilt, waarom jij dat wilt en hoe we dat gaan bereiken. De basis voor een sterke onderneming ligt in het achterhalen wat jou bijzonder maakt. Van daaruit kan je bepalen wat jouw onderneming bied, wie jouw klanten zijn, waarom jij doet wat jij doet en hoe jouw droom onderneming er uit moet zien.

 

Dus, ben jij op zoek naar structuur, een duidelijk doel maar kan je wel wat hulp gebruiken? Zit jij vol plannen maar maak je ze nooit af of durf je niet te beginnen? Heb jij behoefte aan meer structuur, begeleiding en support? Dan is dit programma wellicht iets voor jou.

MasterMind Sessies Vrijblijvende Kennismaking - Zaterdag 16 Maart

Tijdens een kopje koffie gaan we elkaar beter leren kennen. Is dat lastig? Misschien wel. Maar de basis voor een goede start is vertrouwen, openheid en eerlijkheid. Weet dat iedereen wel iets heeft waar hij of zij mee worstelt of hulp bij nodig heeft.

MasterMind Sessies LIFE

Tijdens deze bijeenkomst gaan we verder onderzoeken wie jij bent. Wie jij bent als persoon, wat jouw overtuigingen zijn, wat jouw doel in het leven is, maar vooral wat jouw unieke eigenschappen zijn. Jouw sterktes en zwaktes en hoe we dit kunnen versterken of veranderen.

MasterMind Sessies BUSINESS

Deze sessie staat in het teken van Ondernemen met onderdelen als; Marketing & Personal Branding, Time Management, Focus, Doelstelingen en Planning. 

 

MasterMind Sessies FINAL

Het is tijd om jou verhaal te delen in een Tedtalk van 18 minuten. Is dit lastig? Absoluut. Maar we gaan er voor! Storytelling is een vak apart maar bied een geweldig platform en basis voor zaken als: vloggen of bloggen. Uiteraard gaan we je hierbij begeleiden en helpen en onthoud: ‘Er is geen goed of fout hierin!’

 

Skills

Een groepsdynamiek valt en staat met de verschillende persoonlijkheden die de groep vormen. Om deel

te kunnen nemen moet je de volgende eigenschappen bezitten:

 

  • Een open houding

  • Een luisterend oor

  • Geduld en vertrouwen

  • Sociaal en empatisch

 

Het volgende wordt niet getolereerd:

Asociaal gedrag, Extreme dominantie, schending van vertrouwen

Ready to go Deep?!

Aan het einde van dit traject weet jij: Wie jij bent, wat jij wilt en waarom jij dat wilt. Heb jij vrienden voor het leven gemaakt. Heb jij een plan van aanpak en focus. We gaan diep, we bespreken alles, maar je staat er niet alleen voor!

 

Investering €299,- (excl btw)

De groep zal maximaal 6 personen zijn, kleinschalig dus. Er zal gezorgd worden voor een inspirerende locatie, koffie of thee, online support, je eigen whatsapp groep, en begeleiding. Na dit programma staat het vrij om zelfstandig als groep door te gaan. Iedere sessie duurt 4 uur en zal in groepsoverleg gepland worden.

bottom of page