top of page
9
10
8
7
Benjamin-104
Benjamin-113
Benjamin-102
Benjamin-84
Benjamin-42
Bo en Frank 2020-68
Bo en Frank 2020-45
Bo en Frank 2020-11
Bo en Frank 2020-27
Lauren-32
Lauren-73
Lauren-41

LET ME BE YOUR PERSONAL PHOTOGRAPHER

Hoe langer ik fotograaf ben, hoe vaker ik terug mag komen. Wat jaren geleden begon met mijn eerste bruiloft, is momenteel uitgegroeid tot newborn en familie fotografie. Steeds vaker mag ik terug komen bij bruidsparen om hun nieuwe liefde: een baby, vast te leggen, en allemaal in dezelfde stijl en vorm. Echte momenten, kleine momenten, beelden die je raken, die oprecht en authentiek zijn. Vandaar het idee (wat ik aan een koppel te danken heb):

JULLIE PERSOONLIJKE (HUIS) FOTOGRAAF!!!

Ik kreeg de vraag van een koppel, waar ik inmideels al drie keer ben teruggekomen voor een shoot, of ik geen abonnements vorm had. Dat bracht mij aan het denken, want inmiddels heb ik al heel wat stellen waar ik regelmatig terug kom, of voor een newbornshoot, of een loveshoot, en inmiddels zelfs een familieshoot! En inderdaad, toen ze zeiden: "Wij vinden het fijn om ieder jaar een album te hebben, in jouw stijl, van onze groei als familie." toen dacht ik: Wat een geweldig idee!

Waarom vind ik dit een geweldig idee en ben ik hier zo enthousianst over? Zo enthousiast zelfs, dat ik bereid ben een flinke korting aan te bieden - Is omdat het iets is waar ik persoonlijk volledig achtersta. Sinds ik gescheiden ben, is het niet vanzelfsprekend dat ik foto's heb van goede kwaliteit waar we allemaal op staan. En ik wil op die foto's staan met mijn meiden! En omdat een jaar zo voorbij is, ik het druk heb, lijkt het mij zelf fijn om dit uit handen te geven. Niet alleen gegarendeerd mooie, dierbare foto's van het hele gezin, maar ook ieder jaar in December een album. 

Er zijn abonnementen voor van alles, van telefonie tot televisie, van energie, hypotheek etc. Allemaal belangrijke zaken, waar we niet zonder kunnen. Maar zeg eens eerlijk... zijn de momenten die je als gezin doormaakt niet de meest dierbare? Dus waarom zal je dit niet garanderen en vastleggen? 

Nou... bij deze.. het kan. Door mij! 

Ik verwacht dat hier best veel vraag naar is, en omdat ik maar een aantal uur in de week heb, kan ik er niet eindeloos veel aannemen. Ook alle afspraken moeten in overleg, ik geef geen garanties voor datums en ik ben bezig met de voorwaarden op te stellen. Maar mocht je interesse hebben? Dan wacht niet te lang! Want ik kan natuurlijk niet van heel Nederland DE huisfotograaf zijn :-)

Kan je niet wachten dan stuur me gerust een berichtje op 06-46155254 of via het contact formulier

Fieke Freek en Nola in kleur-7.jpg

Small Lifetime Member

- 2 shoots van 2 uur per jaar

- 20 bewerkte foto's high resolutie per shoot

- 2 jaar lang Online gallery met prive password

- Mini album in December (15x15 - 8 spreads)

- Excl embossing (naam kaft)

- Excl km vergoeding (0,23 ct per km)

€ 37,- per maand of € 444,- per jaar

Selah kleur-76.jpg

Medium Lifetime Member

- 4 shoots van 2 uur per jaar

- 50 bewerkte foto's high resolutie per shoot

- 3 jaar lang Online gallery met prive password

- Luxe album in December (20x20 - 8 spreads)

- Excl embossing (naam op kaft)

- Excl km vergoeding (0,23 ct per km)

€ 79,- per maand of € 948,- per jaar

newbornLuus-97.jpg

Full Lifetime Member

- 6 shoots van 2 uur per jaar

- 75 bewerkte foto's high resolutie per shoot

- 4 jaar lang Online gallery met prive password

- Luxe album in December (25x25 - 10 spreads)

- Incl embossing (naam op kaft)

- Incl km vergoeding (0,23 ct per km)

€ 118,- per maand of € 1422,- per jaar

bottom of page