FOTOGRAFIE WORKSHOPS

VAN AMATEUR TOT PROFESSIONAL

FOTOGRAFIE WORKSHOPS

Hoe maak je de stap van amateur naar professional als fotograaf

Na ruim 8 jaar ervaring, en veel vallen en opstaan, mag ik mij inmiddels tot de top trouwfotografen van de Benelux noemen. Deze weg heeft mij veel geleerd en gebracht, van vrijheid als eigen ondernemer als inzicht in wie ik ben als persoon en wat mij uniek maakt. Naast een opleiding als sociaal pedagogische hulpverlener maar ook jarenlange ervaring in een internationale commerciële functie, heb ik de kans gegrepen om voor mezelf te beginnen. De beste beslissing ooit.

Ik geloof niet in het wiel opnieuw uitvinden, of in alles alleen doen en daarom heb ik vanaf het begin geïnvesteerd in workshops en trainingen, in binnen en buitenland. Al deze kennis heeft mij geholpen om sneller bij mijn doel: professioneel fotograaf worden, te brengen.

Sinds enkele jaren geef ik ook coaching en daar ligt mijn passie het meeste. Wat is er nu leuker en meer waardevoller om iemand te zien groeien en zijn passie achterna te zien gaan? Om ze gelukkig te zien met zichzelf en hun doel te helpen vinden. Daarom geef ik workshops. Ze zijn erg rechttoe rechtaan, waarbij ik zo veel mogelijk tips en informatie in een dag probeer te stoppen. Van klanten werven tot workflow, van camera instellingen tot editen. Het hele proces van A tot Z uitgelegd. Ik heb twee verschillende workshops: voor trouwfotografen en voor familie/newborn fotografen. Weet je het nog niet? Dan help ik je graag de juiste keuze te maken aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Ik hou de groepen beperkt tot maximaal 10 personen.

Droom jij er al een tijdje van om de stap voor jezelf te zetten, om eigen ondernemer te worden, je passie achterna te gaan en meer vrijheid te ervaren? Maar weet je niet helemaal hoe je moet beginnen of wil je meer te weten komen over wat er allemaal bij komt kijken?

Op mijn site: https://www.kimhartfotografie.nl/fotografieworkshop vind je meer informatie.

De data zijn als volgt:

Familie en Newborn fotografie - vrijdag 25 september

Trouwfotografie - zaterdag 26 september

(onder voorbehoud van minimum 5 personen)

Interesse? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie of neem een kijkje op mijn website.

Liefs,

Kim

info@kimhartfotografie.nl

06-46155254

Fotocredits: Rocio Vega & Marli Eggelaar

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2021 BY KIM HART FOTOGRAFIE | WAALRE, NOORD BRABANT | INFO@KIMHARTFOTOGRAFIE.NL | 06-46155254

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle