4 Documentary Family Photo Awards!

Wow! Op mijn trouwdag zag ik tot mijn grote vreugde dat ik maar liefst 4 awards heb gewonnen!

 

Ik ben sinds kort lid van de fantastische FPJA (Family Photojournalist Association) en heb gewoon meteen awards gewonnen. Daar ben ik zo enorm blij mee.

 

Waarom? 

 

Omdat ik een aantal jaar geleden begonnen ben met familie fotografie en echt geen idee had dat ik dit vanuit mij mijzelf, automatisch dus, in een bepaalde stijl deed: nml op documantaire wijze.

 

Ik vind poseren vreselijk, en wanneer iedereen dan toch in de camera kijkt dan moet men wel echt oprecht plezier hebben, het moet echt voelen! Dus dat ik families vast kan leggen zoals ze zijn, dat ik kinderen mag fotograferen terwijl ze heerlijk aan het spelen zijn maar dat ik ook de andere kant van het leven mag vastleggen, denk aan een flink huilend kind, dan maakt mij happy. Echte en pure momenten, herinneringen voor later.

 

Ik hoop oprecht nog heel veel families blij te mogen maken met deze manier van fotograferen!!

 

Wil je meer lezen en andere foto's zien kijk dan snel op: https://www.fpja.com/documentary-family-photography-contests

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

January 31, 2020

December 30, 2019

March 16, 2019

Please reload

Archief