Mijn eerste bruidsfoto award!

November 1, 2017

Wat een mooi nieuws! Ik heb zowaar een Wedisson award (http://wedisson.com/best-photography-gallery/31) gewonnen! Dit is een internationale jury die uit de hele wereld de beste trouwfoto's uitkiest! Mijn hart sloeg een slag over toen ik het bericht kreeg dat ik er een award had gewonnen.

 

Stiekem ben ik gewoon ontzettend trots. Ik had als doel om in mijn eerste jaar als trouwfotograaf een award te winnen en nooit verwacht dat dit ook zal lukken. Ik voel me oprecht dankbaar voor alles wat ik het laatste jaar heb bereikt.. Op naar een nieuw jaar met leuke bruidsparen en wie weet nog een award winnen en zo mijn internationale bekendheid te vergroten!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

January 31, 2020

December 30, 2019

March 16, 2019

Please reload

Archief