Coaching

Samen zoeken wij naar wat jouw uniek en bijzonder maakt

Mensen helpen, de reden waarom ik de HBO opleiding sociale studies heb gevolgd. Nooit gedacht dat mijn pad zich zo anders zal gaan ontvouwen. Ik heb gewerkt in gevangenissen, op gesloten inrichtingen voor mensen met schizofrenie, met mensen met lichamelijke beperkingen en met jongeren met autisme. Ik wist al snel, ik ben hier te betrokken voor. 

 

Het roer ging om, ik ging voor een internationaal catering bedrijf werken, in de sales en marketing. In het begin was het leuk, uitdagend en ik kon iets met mijn Engels bloed. Toch miste ik de spreekwoordelijke passie... Ik hou enorm van lekker eten, maar om nou zeggen dat alles daarom draait? Nee.

  Bij toeval ontdekte ik fotografie en daar was ik eigenlijk meteen goed in. Ik zal eerlijk zijn, technisch ben ik niet de allerbeste, maar wanneer ik de camera kan leren kennen, dan kan jij dat dus ook.

 

Waarom coaching?  

 

Niet alleen om je te helpen met fotografie, maar om je te helpen met het vinden van jouw pad, van jouw stijl, van jouw dromen, van het steuntje in de rug, van een kritische blik en een behulpzame gesprek, van het motiveren en inspireren en gaan voor jouw succes.

Wat houdt coaching precies in? Eerst gaan wij samen bekijken waar jij staat en waar jij naar toe wilt. Daarna kijken we samen wat daar allemaal voor nodig is. Coaching is persoonlijk, en daarom stel ik ook een persoonlijk plan op. Uiteraard hoort daar een vrijblijvende kennismaking bij. Gewoon even ergens samen wat drinken en de mogelijkheden bespreken.

Om je toch alvast een idee te geven van waar je aan kan denken, dan volgen hier een aantal voorbeelden:

- Persoonlijke groei en ontwikkeling

- Time management en balans

- Focus en doelstellingen

- Mindset 

- Marketing en communicatie

- Workflow en proces

- Website en stijl

- Ondernemen en investeren

Kosten voor coaching zijn: 

Uurtarief €45,- (excl btw)

Skype sessie (2 uur) €80,- (excl btw)

Hele dag (8 uur) €350,- (excl btw)

Heb je nog vragen? Je mag me mailen, bellen of kom gezellig even langs! ​ 

© 2019 BY KIM HART FOTOGRAFIE | WAALRE, NOORD BRABANT | INFO@KIMHARTFOTOGRAFIE.NL | 06-46155254

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle